ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Φωτογράφηση με τον πρωταθλητή U11

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής κοινής προπόνησης των μικρών αθλητών των Συλλόγων Α.Σ. Πολυνίκης και Γ.Κ. Ολύμπια Club, οι προπονητές των συλλόγων Γιώργος Ραλλής και Ζαφείρης Ρέλλος αντίστοιχα φωτογραφήθηκαν με τους δύο (2) αθλητές του Γ.Κ. Ολύμπια Club και πιο συγκεκριμένα τους Κωνσταντίνο και Νικόλα Παναγιωτόπουλο, οι οποίοι συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Παμπαίδων - Προπαμπαίδων (U13-U11) που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας το Σαββατοκύριακο 11-12/5/2019. 

Μάλιστα στους εν λόγω αγώνες, ο αθλητής Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος, μετά από 4 νίκες, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και τον τίτλο του πρωταθλητή στα 30 κιλά της ελευθέρας, ενώ ο Νικόλας στα 34 κιλά, παρότι αγωνίστηκε με σθένος και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση δεν κατάφερε να φτάσει στα μετάλλια. 

Την υποστήριξη στην γωνία των μικρών αθλητών είχε αναλάβει ο Ιάσονας Παπαθανασόπουλος, αθλητής του Α.Σ. Πολυνίκη και πανελληνιονίκης στην ελευθέρα πάλη, καθώς οι προπονητές τους Γιώργος Ραλλής και Ζαφείρης Ρέλλος, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στην Λάρισα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου