ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Συμμετοχή στο Σχολικό Πρωτάθλημα πάλης



Την Δευτέρα 15/3/2019 πραγματοποιήθηκαν οι φετινοί Πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες πάλης, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου. Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες που φοιτούν σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) ή σε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του ΥΠ.Π.Ε.Θ. του οποίου ο τίτλος απόλυσης είναι ισότιμος με τον τίτλο του Γενικού Λυκείου.
Από τους παλαιστικούς συλλόγους της πόλης μας συμμετείχε ο αθλητής Ορέστης Παπαθανασόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε στα 74 κιλά του στυλ της ελευθέρας πάλης, εκπροσωπώντας αυτή την φορά το Σχολείο του και πιο συγκεκριμένα το ΓΕΛ Καστριτσίου. Το επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό και ο αθλητής του Πολυνίκη αγωνίστηκε με σθένος, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν κατάφερε να πλασαριστεί στα μετάλλια.  
Την υποστήριξη στην γωνία του αθλητή έκανε ο αδερφός του Ιάσονας, πανελληνιονίκης στην ελευθέρα πάλη, καθώς οι προπονητές του, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν μαζί του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου