ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Επιτυχίες από τους Παμπαίδες στην ελευθέρα πάλη




Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23/4/2017 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Πάλης στα Άνω Λιόσια, η B’ Προκριματική Φάση (Νοτίου Ελλάδος) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελευθέρας Πάλης των ηλικιακών κατηγοριών Παμπαίδων/Παγκοραδίδων Α΄ (γεννηθέντες 2002-2003) και Β΄ (γεννηθέντες 2004-2005). Από τους παλαιστικούς Συλλόγους της πόλης μας Α.Σ Πολυνίκη (προπονητής Γιώργος Ραλλής) και Ολύμπια Club (προπονητής Ζαφείρης Ρέλλος), έλαβαν τελικά μέρος πέντε (5) συνολικά αθλητές και πιο συγκεκριμένα οι: Ορέστης Παπαθανασόπουλος (53 κιλά), Νίκος Μακρυγιάννης (66 κιλά), Ραφαέλλα Νικολακοπούλου (48 κιλά παγκορασίδων), Άγγελος Καγκελάρης (73 κιλά) και Ζαφείρης Ζαφειρόπουλος (59 κιλά). Η συμμετοχή στους αγώνες ήταν μεγάλη και το επίπεδο τους πολύ υψηλό και οι πατρινοί αθλητές στάθηκαν πολύ καλά, παρουσίασαν εξαιρετικές εμφανίσεις και εξασφάλισαν τρείς (3) συνολικά προκρίσεις στην τελική φάση (οκτάδα) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στην Μεσσήνη στις 5-6/5/2017, όπου οι καλύτεροι αθλητές από την Νότια και τη Βόρεια Ελλάδα διασταυρώνονται για την τελική κατάταξη και την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδας. 
Ποιο συγκεκριμένα, στην ηλικιακή κατηγορία Παμπαίδων Α΄ την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος εξασφάλισαν οι ακόλουθοι αθλητές:
  • Ορέστης Παπαθανασόπουλος τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στα 53 κιλά
  • Νίκος Μακρυγιάννης τέταρτη θέση
ενώ στην ηλικιακή κατηγορία Παμπαίδων Β΄ την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος εξασφάλισε μόνο ο αθλητής Άγγελος Καγκελάρης κατακτώντας την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο στα 73 κιλά. Ο αθλητής Ζαφείρης Ζαφειρόπουλος ενώ κατέκτησε την τρίτη θέση δεν εξασφάλισε πρόκριση στην τελική φάση, καθώς μόνο οι δύο πρώτοι παίρνουν την πρόκριση από την Β’ φάση στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία (παμπαίδων Β).  
Οι τρείς αθλητές, υπό τις οδηγίες των προπονητών τους Γιώργου Ραλλη και Ζαφείρη Ρέλλου, ξεκινούν την τελική φάση της προετοιμασίας των ελπίζοντας σε ακόμα μία διάκριση.
Στη φωτογραφία οι προπονητές Ζαφείρης Ρέλλος και Γιώργος Ραλλης με τους συμμετέχοντες αθλητές αμέσως μετά τις απονομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου